31 Międzynarodowy Bieg po Plaży nad Bałtykiem od kuchni - zaplecza
Miasteczko biegowe stanęło na placu tuż za Punktem Informacji Turystycznej w Jarosławcu nad Bałtykiem, gdzie też niedaleko była zlokalizowana i meta. Tu, po biegach, uczestnicy pili napoje, jedli posiłki regeneracyjne - m.in. prosię pieczone z kaszą, grochówkę wojskową, czy różne ciasta - np. sernik,czy jabłecznik.
- Organizacja takiej imprezy to praca bardzo wielu osób - akcentuje Marek Leśniewski, dyrektor 31 Międzynarodowego Biegu po Plaży nad Bałtykiem w Jarosławcu. - To też wiele miesięcy przygotowań do tego wydarzenia.
Tu także stanęła scena, gdzie dekorowano najlepszych. Wszystkie dekoracje zobaczcie na zdjęciach.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?