MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
GRUSZKI...
fot. pixabay.com

Najlepsze i najgorsze produkty spożywcze na jesień. Takich owoców i warzyw lepiej nie jeść zdaniem dietetyków

GRUSZKI
Gruszki są tak słodkie, że wydaje się niemożliwe, by zawierały niewiele kalorii. Ale to prawda - jedna gruszka to tylko około 100 kalorii. Ten jesienny owoc jest dobrym źródłem witaminy C i zawiera około 6 gramów błonnika. Gruszki pomagają powstrzymać głód dzięki pektynie - rozpuszczalnemu błonnikowi, który przyciąga wodę i zamienia się w żel, spowalniając trawienie. Może pomóc obniżyć poziom cholesterolu we krwi i zmniejszyć ryzyko chorób serca i raka okrężnicy.

Zobacz również

W Masłowie po ponad trzech dekadach doczekali się biblioteki w nowej odsłonie

W Masłowie po ponad trzech dekadach doczekali się biblioteki w nowej odsłonie

Zderzenie czołowe w Kobielicach. Są osoby poszkodowane. Na miejscu lądował śmigłowiec

Zderzenie czołowe w Kobielicach. Są osoby poszkodowane. Na miejscu lądował śmigłowiec

Polecamy

Dieta 48-godzinna na płaski brzuch. Efekty są zadziwiające!

TYLKO U NAS
Dieta 48-godzinna na płaski brzuch. Efekty są zadziwiające!

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

HIT DNIA
Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora